Magasinering

Vårt lager i Norrköping.där vi magasinerar saker.

Magasinering innebär att vi placerar era saker i förvar på ett av våra lager. Vi har idag ett stort lager i Norrköping där vi har över 200 magasinslådor och flera hundra pallplatser. Vi planerar även att erbjuda magasinering i Linköping inom en snar framtid.

Ska ni förvara era saker under flera år utan att ni behöver åtkomst till dem så kan vi i erbjuda långsiktiga avtal till låg kostnad. Läs mer på vår sida om långtidsförvaring.

Vi erbjuder följande typer av magasinering:

Magasinering i magasinslådor

Magasinslådor

Ni kan magasinera i stora trälådor om 6, 8 eller 10 kbm, där kan ni stapla saker från golv till tak. Antalet lådor kan anpassas för förvaring av allt från enskilda möbelgrupper upp till bohag från stora villor beroende på ert behov. Faktum är att det händer att vi även magasinerar herrgårdar och slott. Denna typ av förvaring är lämplig om ni inte behöver komma åt sakerna så ofta. Ni betalar för hela lådan oavsett om den är full eller ej.

Magasinering på pallar

Pallplatser

Era saker staplas på pallar och det finns möjlighet att plasta in dem, saker som är för otympligt att ställa på pallar kan ställas på flera pallar direkt i pallstället. Denna typ av förvaring är inte lika utrymmeseffektiv som lådor, men lämpar sig bättre som komplement eller om ni behöver komma åt sakerna ofta. Vi använder pallställen ganska flitigt så de är för det mesta fulla.

Förvaring i pallar med kragar..Pallar med kragar

För er som inte behöver så mycket utrymme erbjuder vi förvaring av mindre mängder gods i pallar med kragar och lock. Pallarna kan ni fylla till en maximal höjd på 1,5m. Även om det ofta är fullt i pallstället så har vi i princip alltid plats med pallar med pallkragar.

Priser magasinering

Vi debiterar magasineringen per kubikmeter och månad om inte annat anges, priserna varierar beroende på form av förvaring ni väljer. Utrymme i magasinslådor kostar 70:- och utrymme i pallställ kostar 100:-. Har ni skrymmande saker som inte passar i magasinslådor eller pallställ kostar det 200:-.  Pall med kragar kostar 100:- per månad och pall, maxhöjd 1,5m. Vi debiterar en öppningsavgift på 300:- varje gång ni vill komma åt era saker på vårt lager. Priserna ovan är inklusive moms.

Vi erbjuder även kall förvaring i containrar, priset är 1200:- per månad eller 12 000:- per år för en 20 fots container på 37kbm.

Vi lämnar ofta rabatter på magasinering vid längre betalningsperioder och större volymer. Vid magasinering av volymer under 8 kbm samt för personer med betalningsanmärkningar kan vi inte lämna några rabatter. Är lagret fyllt till mer än 90% så lämnar vi i regel inga rabatter till nya kunder.